İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Şehit Kubilay İlkokulu

Şehit Kubilay İlkokulu

Güzeltepe Mahallesi Sokullu Cad.No3 Eyüpsultan İstanbul
Vizyon
Tüm eğitim kurumlarına örnek teşkil edecek demokratik yönetim anlayışına sahip,kaliteli,seçkin,tercih edilen, yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen lider bir eğitim kurumu olmak için çalışıyoruz.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,demokrasiyi özümsemiş,kendine güvenen,üreten,sorgulayan,bilimsel düşünme gücünü kazanmış,günümüz teknolojisini etkin kullanan,bireysel ve toplumsal sorumluluk duygusuna sahip 21.yy´ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek ülke kalkınmasına katkıda bulunan,´ben´değil´biz´diyen bireyler yetiştirmek hedefindeyiz.
Başarılar
Okulumuz 2013 Haziran ayında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aydın Üniversitesi´nin ortaklaşa yürüttüğü Eğitimde İyi Örnekler projesinde ´Açık Kütüphane´ adlı poster sunumumuz seçilmiştir.
Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim
08:50- 14:10
Doğal gaz
Ulaşım
Otobüs hatları: Eminönü´nden 47Ç , 399B Şişli´den 48N Beşiktaş´tan 62G Minübüs hatları: Şişli-Güzeltepe hatt, Aksaray-Güzeltepe hattı, İstoç-Güzeltepe hatt.
İstanbul-Eyüpsultan-Alibeyköy-Güzeltepe Mahallesi-Sokullu caddesi. No 3
5.8 km.
Kontenjan Bilgileri
SINIFÖĞRETMENİ 20, OKULÖNCESİ ÖĞRETMENİ 11, REHBER ÖĞRETMEN 3 İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ 1, MÜDÜR YARDIMCISI 2, MÜDÜR 1